aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαντελή-Λέβι: Κοινή γραμμή πλεύσης

Παντελή-Λέβι: Κοινή γραμμή πλεύσης

Αίσια κατάληξη είχε η συνάντηση του προέδρου και του προπονητή της Ανόρθωσης, το βράδυ της Τρίτης. Ο Ανδρέας Παντελή και ο Ρόνι Λέβι συμφώνησαν στο τι πήγε λάθος στο κύπελλο και για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας από εδώ και πέρα, δηλώνοντας έτοιμοι να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, που από κοινού χάραξαν πριν από το κάζο του Τσιρείου που προκάλεσε την αναστάτωση και τον προβληματισμό. Θέμα τεχνικής ηγεσίας, δηλαδή, δεν υπάρχει. Η ομάδα της Αμμοχώστου συνεχίζει να πορεύεται με τον Ισραηλινό τεχνικό.

Ο πρόεδρος της «Κυρίας» διαβεβαίωσε σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ότι υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης. Ανέφερε ότι ο ένας αντιλαμβάνεται τον άλλο και πως πιστεύει ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει στην ομάδα της Αμμοχώστου αυτά που θέλει για την ερχόμενη χρονιά.

Οι δύο άντρες θα επιδιώξουν να επαναφέρουν την Ανόρθωση στον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον Λέβι να δείχνει έτοιμος να προχωρήσει σε αλλαγές που αφορούν στον τομέα του, κατόπιν κάποιων προβλημάτων που εντοπίστηκαν, αλλά και τον Παντελή να δηλώνει πως ο προπονητής πέτυχε απόλυτα την πολύ δύσκολη φετινή αποστολή του, μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου. Γι’ αυτό και αποφάσισε να μην αφήσει την αναστάτωση να καταστρέψει ό,τι έγινε τους προηγούμενους μήνες.

Ο Ανδρέας Παντελή ξεκαθάρισε ακόμα ότι ανέλαβε την ευθύνη της απόφασης, ως εκ της θέσεώς του, επειδή υπό τις συνθήκες πιστεύει πως αυτό είναι το σωστό βήμα για την Ανόρθωση και ότι έτσι πρέπει να προχωρήσει. Ξεκαθάρισε επίσης πως οι θέσεις, η ικανότητα και η εργατικότητα του Λέβι είναι που μέτρησαν στην απόφασή του και όχι η διάρκεια του συμβολαίου του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ