aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ λεπτομέρεια που κάνει πιο δυνατό τον Απόλλωνα

Η λεπτομέρεια που κάνει πιο δυνατό τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που τον κάνουν και πιο δυνατό ξεχωρίζουν εύκολα στον Απόλλωνα. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Άλεφ, ο οποίος έχοντας δίπλα του τον Σατσέτι, νιώθει πως μπορεί να έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, πράγμα που τον βοηθά στη δημιουργία παιχνιδιού, αλλά και στην κάλυψη θέσεων όταν η ομάδα του δεν έχει την κατοχή της μπάλας.

Διαβάστε επίσης: Δίδυμο που βγάζει φωτιές

Ο νεαρός Βραζιλιάνος επανήλθε στα γνώριμά του στάνταρ με  την Ομόνοια και ένας λόγος, ήταν η παρουσία του Αργεντίνου, που έτρεχε παντού και έδινε βοήθειες στα στόπερ, στον Άλεφ και στον Ντα Σίλβα, που είχε την ευθύνη της δημιουργίας παιχνιδιού.

Δεν είναι καλό να εξαρτάται το σύνολο από την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή, όμως είναι αλήθεια, πως ο Σατσέτι, είναι μια εξαιρετική περίπτωση και ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεφουσκώνει από ικανοποίηση κάθε φορά, που τον συμπεριλαμβάνει στην ενδεκάδα του. Ο Σατσέτι θυμίζουμε πως αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014, περίοδο, που ήλθε στην ομάδα και ο Άλεξ Ντα Σίλβα, ενώ αποχωρούσαν οι Μεριέμ, Σανγκόι, Αντράντε, Αμντανί, Ρομπέρ και Λόπεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ