aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕμφάνιση δίχως αντίκρισμα

Εμφάνιση δίχως αντίκρισμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά από καιρό, η Νέα Σαλαμίνα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και ικανοποίησε τον Στάικο Βεργέτη, παρά το ότι δεν νίκησε. Προχθές ήταν ανώτερη από τον Εθνικό στο Δασάκι, ωστόσο η αστοχία της, ο αντίπαλος κίπερ (Πρότσεκ) και μία φορά το δοκάρι (σε σουτ του Σκοπελίτη) ήταν οι λόγοι που έληξε δίχως γκολ το παιχνίδι. Βρέθηκαν σε καλή ημέρα οι τρεις κεντρώοι, Γιάννης Σκοπελίτης, Ντουντού Λίμα (ανασταλτικοί χαφ) και Λουσιάνο Μπεμπέ (επιτελικός), οι οποίοι συνέβαλαν στην κυριαρχία των ερυθρολεύκων.

Πλέον, το εισιτήριο της εισόδου στο α’ γκρουπ του πρωταθλήματος χάθηκε και μαθηματικά. Πλέον, ο σύλλογος της Αμμοχώστου θα στοχεύσει σε δύο κατευθύνσεις. Η μία θα αφορά το αγωνιστικό μέρος, καθώς απέμειναν άλλα 11 ματς στη σεζόν, ένα για το τέλος του β’ γύρου και δέκα στα πλέι άουτ.

Ο Ελλαδίτης προπονητής θα προσπαθήσει να διατηρήσει ζεστό το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών μέχρι τέλους, ώστε να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Όσο για τη δεύτερη κατεύθυνση, δεν είναι άλλη από τα ζητήματα που προέχουν αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: συζήτηση με τον Βεργέτη και ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν και αφορούν σε ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν για να παραμείνουν ερυθρόλευκοι.

Από εκεί και πέρα, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση ορίστηκε από την ΚΟΠ για το ερχόμενο Σάββατο. Η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχτεί στο «Αμμόχωστος» την Καρμιώτισσα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, με την οποία θα ολοκληρωθεί η α’ φάση.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο Νταβίντε Γκράσι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στο ματς με τον Εθνικό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ρόμπερτ Βεσελόφσκι και Άλεξ Κωνσταντίνου, των οποίων θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ