aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΈντονες αποδοκιμασίες κατά την ανάκρουση του ύμνου της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ!

Έντονες αποδοκιμασίες κατά την ανάκρουση του ύμνου της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ!

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του ύμνου της Ευρωλίγκας από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, λίγο πριν το τζάμπολ του Game 4 με την Μπαρτσελόνα!

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του ύμνου της Ευρωλίγκας, λίγο πριν το τζάμπολ του Game 4 των playoffs με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα!

Λόγω και των αμφισβητούμενων διαιτητικών αποφάσεων στο τρίτο παιχνίδι, την περασμένη Τρίτη, αλλά και την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για τα λάθη που έγιναν στο εν λόγω ματς, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» βρήκαν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν πριν το τζάμπολ, αποδοκιμάζοντας με σφυρίγματα και ιαχές τον ύμνο της Euroleague.

Να θυμίσουμε πως η ΗΕυρωλίγκα πήρε θέση για τις δύο αμφισβητούμενες φάσεις μέσω επίσημης ανακοίνωσης, δικαιώνοντας εν μέρει τον Ολυμπιακό, καθώς πράγματι έκρινε λανθασμένη την απόφαση να μη σφυριχτούν 5 δευτερόλεπτα στην επαναφορά του Σατοράνσκι, κάτι που θα έδινε μεγάλο προβάδισμα νίκης στους Πειραιώτες.

Όσον αφορά το φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ στο τέλος της παράτασης, από το οποίο και κρίθηκε το ματς με 2/3 βολές του Αμερικανού, η Euroleague πήρε το μέρος των διαιτητών.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ