aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Παίρνει φόρα για την πιο μεγάλη υπέρβαση (σενάρια 11άδας)

Απόλλων: Παίρνει φόρα για την πιο μεγάλη υπέρβαση (σενάρια 11άδας)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το εμπόδιο ήταν ψηλό από την αρχή, αλλά τώρα με την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη και φαντάζει απίθανη η ανατροπή του σκορ. Παρόλα αυτά ο Απόλλων θα κοιτάξει και πάλι στα μάτια την Αϊντχόφεν και θα προσπαθήσει για την υπέρβαση, αν και δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Θα τα δώσουν όλα όμως οι ποδοσφαιριστές για να κερδίσουν και να πιέσουν όσο γίνεται περισσότερο τον αντίπαλό τους. 

Διαβάστε επίσης: Αντωνιάδης: «Ξέρω πολύ καλά που έχω έλθει…» (vid)

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα παρατάξει την ομάδα του και πάλι χωρίς φόβο, όμως για να ελπίζει δεν θα πρέπει να δεχτεί γκολ. Στην Ολλανδία, έγιναν λάθη, σε καθοριστικά σημεία που στοίχισαν, δεν υπήρχε συγκέντρωση στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης και εκεί κρίθηκαν όλα. Αν δεν καταφέρει να φτάσει στον στόχο του, θα είναι ευχής έργο να δούμε τον Απόλλωνα να βάζει δύσκολα στην Αϊντχόφεν. Μια καλή εμφάνιση με νίκη, ακόμη και αν δεν μπορέσει να καλύψει το σκορ του πρώτου αγώνα θα βοηθήσει τους κυανόλευκους να έχουν καλή ψυχολογία στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τα δύο «κλειδιά» για το… θαύμα

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σατσέτι και Περέιρα. Υποχρεωτικά θα δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης. Ο Κυριάκου θα μεταφερθεί στη μεσαία γραμμή, ενώ θα δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Παπουλή. Στην άμυνα, δίπλα από τον Γιούστε θα αγωνιστεί ένας από τους Σάλαι ή Σελίμοβιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ και στην τετράδα της άμυνας οι Πέδρο, Γιούστε, Σάλαι και Αγκίρε. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μάρκοβιτς, Κυριάκου και Παπουλής. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σελάγια και στα άκρα ο Γιαννιώτας με τον Γκαπκέ ή τον Πίττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ