aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων / Μπίσεσβαρ: Οι €930.000 και οι προθέσεις του ΠΑΟΚ

Aπόλλων / Μπίσεσβαρ: Οι €930.000 και οι προθέσεις του ΠΑΟΚ

Ως ο αγώνας της χρονιάς χαρακτηρίζεται για τον Απόλλωνα το εντός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια που ορίστηκε για τη Δευτέρα 5 Απριλίου. Οι γαλάζιοι υποδέχονται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και γνωρίζουν πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα είναι τροχιοδεικτικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Εάν η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος επί του «τριφυλλιού» θα μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό και θα μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Όλοι στο Κολόσσι είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι με την Ομόνοια και κανείς δεν ασχολείται με οτιδήποτε άλλο.

Θέματα προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν δεν απασχολούν ούτε καν ως σκέψη τους γαλάζιους της Λεμεσού και ο φάκελος αυτός θα ανοίξει με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός διατηρεί για ακόμα έναν χρόνο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ο Απόλλων θα πρέπει να περιμένει.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κατά καιρούς έχει εκμυστηρευτεί στη διοίκηση των κυανόλευκων πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα της Λεμεσού αλλά οι απολαβές του είναι αποτρεπτικές για να εισέλθει ο Απόλλων σε συζήτηση μαζί του για να παραμένει και την επόμενη περίοδο. Ο ετήσιος μισθός του ανέρχεται στις 930.000 ευρώ, οπότε κάτω από αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην ομάδα της Λεμεσού. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι προθέσεις του ΠΑΟΚ καθώς οι  Θεσσαλονικείς πολύ πιθανόν να επιδιώξουν να τερματίσουν το συμβόλαιο τους με τον Μπίσεσβαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ