aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Σπρώξιμο» του Στρέπελ στους παίκτες

Ανόρθωση: «Σπρώξιμο» του Στρέπελ στους παίκτες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παντελώς αδιάφορα βαθμολογικά είναι τα παιχνίδια που απομένουν για την Ανόρθωση ώς το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αγγαρεία στο β’ γκρουπ. Ο Γιούρχεν Στρέπελ προσπαθεί να «σπρώξει» τους παίκτες του, θέλοντας να τους δώσει κίνητρα, όμως σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.

Διαβάστε επίσης: Ανοικτός σε… κυπριακές προτάσεις ο Στρέπελ!

Σήμερα, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Αλκή, το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούν να έχουν οι ποδοσφαιριστές είναι να ικανοποιήσουν τον πικραμένο τους κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, αλλά και να παίξουν γα τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας.Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε η νίκη στο φινάλε με τον Ζοάο Βίκτορ κόντρα στην Πάφο και τώρα όλοι θέλουν άλλο ένα τρίποντο, που θα φέρει μεγαλύτερη ηρεμία στα αποδυτήρια. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Ολλανδός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα που ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να φέρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την Ανόρθωση

Ο Στρέπελ έχει κάποιες επιλογές, όμως δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά από την τελευταία αγωνιστική με την Πάφο εκτός έδρας. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσει η Ανόρθωση είναι να έχει καλύτερη ανάπτυξη και ταυτόχρονα να είναι πιο συγκεντρωμένη και πιο αποτελεσματική στην αντίπαλη περιοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ