aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Ανανίντζε, ο Κοφί και η ενίσχυση

Ανόρθωση: Ο Ανανίντζε, ο Κοφί και η ενίσχυση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί η προσοχή όλων στην Ανόρθωση να είναι στραμμένη στο ντέρμπι που έρχεται με τον Απόλλωνα, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του Τιμούρ Κετσπάγια είναι και το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Όχι τόσο έντονα για την ώρα, αλλά κάποιες σκέψεις γίνονται.

Αν, για παράδειγμα, βρεθεί κάποια αξιόλογη περίπτωση που θα προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα, θα γίνει κίνηση. Χθες, γράφτηκε το όνομα του διεθνούς Γεωργιανού μεσοεπιθετικού της Σπαρτάκ Μόσχας, Ζάνο Ανανίντζε. Βέβαια, το ποσό με το οποίο αμείβεται είναι απλησίαστο (1 εκατομμύριο, 700 χιλιάδες ευρώ ετησίως), ενώ νεότερα δημοσιεύματα τον στέλνουν δανεικό στην Άρσεναλ Τούλα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ανανίτζε με ετήσιες απολαβές €1.700.000 στο στόχαστρο του Κετσπάγια»

Το σίγουρο είναι ότι αν θα φύγει κάποιος, τότε φαβορί είναι ο Κοφί. Ο Γάλλος μετρά ελάχιστες συμμετοχές, ο Κετσπάγια δεν τον πιστεύει και δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής, έτσι είναι και ο πρώτος υποψήφιος σε περίπτωση που η ομάδα της Αμμοχώστου κάνει κάποια κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ