aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αναμένουν άλλη μία γνωμάτευση για Οκριασβίλι

Ανόρθωση: Αναμένουν άλλη μία γνωμάτευση για Οκριασβίλι

Για το πρόβλημα τραυματισμού του Τορνίκε Οκριαβσίλι αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM (104.0) ο Σάββας Πηλακούτας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τις ενέργειες που θα γίνουν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο.

Αναλυτικά: «Έχουμε πάρει αναφορά από τον ιατρό της Γεωργίας. Εκ πρώτης όψεως δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι αυτό που μπορούμε να πούμε. Θα κάνουμε και εμείς τις απαραίτητες εξετάσεις για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και αναλόγως θα ενημερωθεί ο προπονητής με τους συνεργάτες του αν θα τον έχουν στην διάθεση τους ή όχι. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι μεταξύ των κοιλιακών και του προσαγωγού. Χρειάζεται ειδική διαχείριση».

Για τους διεθνείς: «Κάποιοι θα επιστρέψουν σήμερα, κάποιοι αύριο για να προπονηθούν την Πέμπτη όπως οι Γεωργιανοί, ενώ είναι και οι διεθνείς με την Εθνική ελπίδων. Επιστρέφει και ο Ντούρις και μπαίνουμε σε διαδικασία έναρξης της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ