aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΕθνική Γυναικών: Χάσαμε από τις ανώτερες Ουκρανές

Εθνική Γυναικών: Χάσαμε από τις ανώτερες Ουκρανές

Την ήττα με 3-0 γνώρισε από την Ουκρανία η Εθνική Γυναικών U19 που συμμετέχει στον 1Ο προκριματικό Όμιλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Τσέρκασι της Ουκρανίας μπροστά σε 310  θεατές. Το καλό ξεκίνημα της Πέμπτης και η νίκη με την Ισλανδία δεν είχε συνέχεια και το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση «ξεθωριάζει».

Ωστόσο, οι παίκτριές μας επικεντρώνονται στον αυριανό αγώνα όπου τελειώνουμε τις υποχρεώσεις μας με τη Σουηδία στις 19:00  και θέλουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο στόχος που τέθηκε προτού πάμε στην Ουκρανία από τον προπονητή Πέτρο Πατσιά ήταν να παλέψουμε κάθε αγώνα.

Από την Εθνική μας είχαν καλή απόδοση οι Σταυρινίδου με εννιά πόντους, η Στυλιανού, ενώ καλύτερη υποδοχέας ήταν η Εβίτα Λεωνίδου. ΚΥΠΡΟΣ (ΠΑΤΣΙΑΣ): Ηρακλέους, Σιμανόφσκι, Κακουρή, Λεωνίδου, Στυλιανού, Σταυρινίδου – Λίμπερο 1. Κυπριανού, Λίμπερο 2 Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Σάββα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ