aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑλληλοκατηγορίες και για την οικονομική διαχείριση στην σκοποβολή

Αλληλοκατηγορίες και για την οικονομική διαχείριση στην σκοποβολή

Στο πλαίσιο της έρευνας του «Goal» για τον «εμφύλιο πόλεμο» στην κυπριακή σκοποβολή παραθέτουμε στη συνέχεια τις αλληλοκατηγορίες και για την οικονομική διαχείριση στην σκοποβολή.

Το προεδρείο της ΣΚΟΚ με επικεφαλής τον κ. Τζιοβάνη Σαββίδη ισχυρίζεται ότι έρχεται αντιμέτωπο με «διαχρονικά ριζωμένα κακώς έχοντα στους κόλπους της Ομοσπονδίας». Τονίζει επίσης, μέσω επιστολών του προς τους αθλητές (ημερομηνίας 21 Ιανουαρίου) ότι βρέθηκε αντιμέτωπο «με μια άνευ προηγουμένου πολεμική από συγκεκριμένα άτομα και κατ’ επέκταση Σκοπευτικές Οργανώσεις που είτε θίγονται τα προσωπικά τους συμφέροντα, είτε δεν τους αρέσει η εκλογή μου στη θέση του προέδρου».

Ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε επίσης σε «διάφορες πάγιες τακτικές ή/και κακοδιαχείριση στα οικονομικά της Ομοσπονδίας» που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση. Γεγονός που δεν έμεινε αναπάντητο από τον πρώην πρόεδρο κ. Δημήτρη Λόρδο: «Ξεχνάς ότι ήσουν Α’ αντιπρόεδρος της ΣΚΟΚ και όλοι οι άλλοι στο Δ.Σ. Διερωτώμαι δε η οικονομική διαχείριση που κάνατε το 2021, πως πήγε;».

«Διαβάζοντας την επιστολή σας κάποιοι που δεν σας γνωρίζουν θα είχαν την αίσθηση ότι βρεθήκατε στην ηγεσία της ΣΚΟΚ χωρίς καμία προηγούμενη ανάμιξή σας στα διοικητικά», απαντούν και τα σωματεία που απέχουν των συνεδριάσεων (ΣΚΟΛΕΥ, ΣΚΟΛΕΜ, ΣΚΟΑΜ, ΣΚΟΕΠΑ) τονίζοντας ότι το προεδρείο παρέλαβε θετικό ενεργητικό «και το φέρατε σε μια χρονιά στο -197 χιλ. ευρώ»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ