aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣυνάντηση με σωματεία και έναρξη σχολής προπονητών

Συνάντηση με σωματεία και έναρξη σχολής προπονητών

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία στις 10:00, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠΕ με τα σωματεία. Η συνάντηση θα ασχοληθεί αποκλειστικά με θέματα των διοργανώσεων 2016-17.

Θα γίνει η ανασκόπηση της περιόδου 2015- 16, θα παρουσιαστούν λεπτομέρειες και όροι διεξαγωγής διοργανώσεων της περιόδου 2016-17 και θα συζητηθούν διάφορα άλλα θέματα.

Η συνάντηση θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα θέματα των διοργανώσεων της περιόδου 2016-17, ενώ οι λεπτομέρειες για τις αναπτυξιακές διοργανώσεις θα συζητηθούν σε συνάντηση της 4ης Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες ότι η σχολή προπονητών πετοσφαίρισης βασικού επιπέδου, θα αρχίσει το ερχόμενο Σάββατο στο Θεμιστόκλειο και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Στη σχολή θα διδάξουν οι προπονητές Αντώνης Παπαδόπουλος (φωτό), Πέτρος Πατσιάς, Κωστάκης Παναγίδης, Μάρω Νικολάου, Έλενα Αβραάμ, Ανδρέας Πεμπέτσιος και Χρίστος Πούλλακκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ