aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τα «κλειδιά» στον Τζιαρέτα

Πάφος FC: Τα «κλειδιά» στον Τζιαρέτα

Σε ολική αναδιοργάνωση του τρόπου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της προχωρά η Πάφος FC. Το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή που εγκαταλείφθηκε με την πρόσληψη του Χένινγκ Μπεργκ επανέρχεται στο προσκήνιο. Η παφιακή ομάδα αξιολόγησε το τελευταίο διάστημα αρκετούς υποψήφιους και σύμφωνα με τις πληροφορίες κατέληξε στον Ιταλό Κριστιάνο Τζιαρέτα.

Βρίσκεται μάλιστα, σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του, ώστε να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά στη σύναψη συνεργασίας. Ο 55χρονος βρίσκεται στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες, είχε επαφές με τους ανθρώπους των γαλάζιων και είναι το φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Όταν και εφόσον προκύψει συμφωνία, ο Τζιαρέτα αναμένεται να «τρέξει» το θέμα του προπονητή και να αναλάβει το χτίσιμο ενόψει της νέας σεζόν.

Τελευταία ομάδα του Ιταλού ήταν η Γουότφορντ, στην οποία εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής από τον Αύγουστο του 2020 έως τον Σεπτέμβριο του 2022. Στην πρώτη σεζόν του, η αγγλική ομάδα πανηγύρισε την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ συνεργάστηκε με προπονητές όπως Κλαούντιο Ρανιέρι, Ρόι Χόντσον, Σίσκο Μουνιόθ και Βλάντιμιρ Ίβιτς. Προηγουμένως εργάστηκε επίσης από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στις ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2019-20) , Άσκολι (2016-18) και Ουντινέζε (2013-16).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ