aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Κλείνει έναν από τους υπό δοκιμή

Άρης: Κλείνει έναν από τους υπό δοκιμή

Ο Άρης ετοιμάζει μετεγγραφική κίνηση μέσου ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως, θα είναι ένας εκ των τριών υπό δοκιμή Αφρικανών ποδοσφαιριστών, Σαρφό, Καλού και Γιουσούφ.

Οι τρεις τους αγωνίστηκαν στο πρόσφατο φιλικό απέναντι στην Άουντα Λετονίας. Ένας απ’ αυτούς, λοιπόν, ικανοποίησε με τι έδειξε τον Σπιλέφσκι και άναψε πράσινο φως για απόκτησή του. Ίσως και σήμερα να προκύψει ενημέρωση για σύναψη συνεργασίας.

Την ίδια ώρα, ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Παραλίμνι την προσεχή Δευτέρα. Ο Λευκορώσος τεχνικός έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του μόνιμου απόντα τον τελευταίο καιρό Μεντιούπ και του Σόκε που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμο κίτρινων καρτών. Είναι νωρίς για εκτίμηση ενδεκάδας, αλλά δεν είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Οι πράσινοι της Λεμεσού, μετά την πρόσφατη νίκη τους, θα πάνε στο «Τάσος Μάρκου» με καλή ψυχολογία έχοντας ως μοναδικό στόχο να δώσουν συνέχεια, ώστε να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα στα παιχνίδια ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια – Πάφος FC. Αγωνίζονται Δευτέρα και θα γνωρίζουν τι έγινε στα πιο πάνω παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ