aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Αυτό που δεν κατάφερε ποτέ ξανά

Πάφος FC: Αυτό που δεν κατάφερε ποτέ ξανά

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Πάφος FC ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Με μοναδικό στόχο το βαθμολογικό όφελος θα πάνε στη Λεμεσό ο Ντάρκο Μίλανιτς και οι παίκτες του, ώστε να παραμείνουν στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο βαθμός δυσκολίας της επικείμενης αποστολής είναι υψηλός, αφού πρόκειται για την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και με την καλύτερη εντός έδρας συγκομιδή, την ίδια ώρα που η παφιακή ομάδα έχει τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή, όσον αφορά στις ομάδες του πρώτου γκρουπ.

Παρά τις δεδομένες δυσκολίες του αγώνα, η Πάφος FC φιλοδοξεί να σπάσει την… κατάρα του Τσιρείου και να φύγει με βαθμούς στις αποσκευές για πρώτη φορά στην ιστορία της, από το 2014 και έπειτα. Σε επτά εξόδους της στο γήπεδο της Λεμεσού, ως φιλοξενούμενη του Απόλλωνα (σε πρωτάθλημα και κύπελλο), η παφιακή ομάδα έχει μετρήσει ισάριθμες ήττες. Αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη, οι Παφίτες, καλούνται να κάνουν κάτι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ ξανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ