aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μια με το «αριστερό» και με μια με το… δεξί

Ομόνοια: Μια με το «αριστερό» και με μια με το… δεξί

Την Παρασκευή επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Αφού πρώτα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι διαγνωστικοί έλεγχοι, θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάφος FC, την ερχόμενη Τετάρτη (05/01).

Μετά και την ήττα στο ντέρμπι των «αιωνίων» η νίκη αποτελεί… μονόδρομο για τους πράσινους, ιδιαίτερα κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται επίσης στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στο πρώτο ματς του 2022, ο Χένινγκ Μπεργκ φιλοδοξεί να δει την ομάδα του να μπαίνει με το… δεξί στη χρονιά και να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα.

Την πρώτη σεζόν με τον Νορβηγό στο «τιμόνι», η Ομόνοια μπήκε με το… αριστερό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο 2020, αφού έκαναν «ποδαρικό» στη χρονιά με ήττα (2-1) στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα. Αντίθετα, στο πρώτο ματς του 2021, οι πράσινοι «απέδρασαν» με το διπλό από την «Αρένα» επί της ΑΕΚ με το εμφατικό 3-0.

Μία και μία λοιπόν, για τον Μπεργκ με το «τριφύλλι», που θέλει το 2022 να μπει καλά, κόντρα στην παφιακή ομάδα, ίσως περισσότερο από ποτέ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ