aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψάχνει το καρέ της απογείωσης

Ομόνοια: Ψάχνει το καρέ της απογείωσης

Σερί τριών νικών «τρέχει» η Ομόνοια και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα, υποδεχόμενη την ΑΕΚ (18:00, Primetle1) σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Θα θελήσει να φθάσει σε καρέ νικών, να μειώσει τη διαφορά από την αντίπαλό της και να ανακτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια. Με αυτό τον τρόπο θα δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση που άρχισε τις τελευταίες εβδομάδες, που θα επιτρέψει στην Ομόνοια να διεκδικήσει τον αρχικό στόχο της, την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας το «back to back».

Το γεγονός ότι το «τριφύλλι» βρίσκεται μακριά από την ΑΕΚ 11 ολόκληρους βαθμούς, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια λιγότερα, καθιστά αναγκαία τη νίκη. Η ισοπαλία δεν βολεύει την ομάδα του Μπεργκ, παρόλο που σ’ ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Η Ομόνοια βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, δείχνει να ανακάμπτει και να βρίσκει τον περσινό καλό εαυτό της. Γι’ αυτό θα επιδιώξει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί, που θα την σπρώξει ακόμη πιο ψηλά, θα τη φέρει σύντομα σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και θα αυξήσει τις πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου.

«Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Την ίδια ώρα, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να συνεχίσουμε και ανυπομονούμε για τον αγώνα», ανέφερε ο Μπεργκ. Πρόσθεσε ότι, «τα περισσότερα παιχνίδια που δώσαμε απέναντι στην ΑΕΚ ήταν κλειστά και δύσκολα».

Οι πράσινοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει δείξει δείγματα γραφής, αλλά είναι αποφασισμένοι για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και κυρίως την κατάκτηση της νίκης. Θα επιδιώξουν να δώσουν τον ρυθμό που αυτοί θέλουν και με την τακτική που δούλεψαν στις προπονήσεις να επικρατήσουν της αντιπάλου τους. Η άμυνα θα αποτελέσει και πάλι το «κλειδί». Στα τρία τελευταία ματς που η Ομόνοια πέτυχε ισάριθμες νίκες, διατήρησε και το μηδέν παθητικό. Η ΑΕΚ διαθέτει μιαν από τις κορυφαίες επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος και η άμυνα του «τριφυλλιού» θα πρέπει να ανάψει κόκκινο στους επιθετικούς της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ