aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Είδαν το χρώμα του χρήματος οι ποδοσφαιριστές!

Ανόρθωση: Είδαν το χρώμα του χρήματος οι ποδοσφαιριστές!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η καταβολή της μισθοδοσίας σε έναν υπάλληλο δεν αποτελεί είδηση. Ε, στην Ανόρθωση, μόνο φυσιολογικές δεν είναι οι συνθήκες λειτουργίας εδώ και μήνες.

Η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης, πληρώνει αμαρτίες των προηγούμενων διοικήσεων και ο εφιάλτης των προσφύγων ξύπνησε για τα καλά.

Η διοικούσα επιτροπή της «Κυρίας» σήμανε συναγερμό με σκοπό να αποφύγει τις καταστροφικές επιπτώσεις της αφαίρεσης βαθμών και του εμπάργκο μετεγγραφών. Οι διαφορές ενέργειες για οικονομική βοήθεια έφεραν χρήμα στο ταμείο και αποτέλεσαν έστω μικρή ανάσα.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ μετά από αρκετούς μήνες είδαν το χρώμα του χρήματος και αν μη τι άλλο επιβραβεύτηκαν για την υπομονή τους και την προσπάθεια σε δύσκολες συνθήκες.

Επιπλέον, καταβλήθηκε σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν μέρος των δεδουλευμένων τους, ώστε να συναινέσουν σε διαζύγιο χωρίς να αξιώνουν περαιτέρω χρήματα.

Η διοικούσα επιτροπή θα συνεχίσει και θα αυξήσει τις ενέργειες για οικονομική ενίσχυση καθώς οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ