aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έτοιμος ο Λάφερτι, μα χάνει τη «μάχη»

Ανόρθωση: Έτοιμος ο Λάφερτι, μα χάνει τη «μάχη»

Επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος το πιθανότερο είναι να βρεθεί και στην αποστολή ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου, για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Βορειοϊρλανδός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και τέθηκε στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για το ματς απέναντι στους μαυροπράσινους. Μόνο δεδομένο όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Γεωργιανού. Σε αντίθεση με τον Λάφερτι, του οποίου η μέχρι τώρα προσφορά δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο στην Ανόρθωση, ο Νίκα Κατσαράβα κέρδισε έδαφος με τις τελευταίες εμφανίσεις του.

Κερδίζει μάλιστα, τη «μάχη» ανάμεσα στους δύο και θεωρείται ως ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει για τέταρτο σερί παιχνίδι και πέμπτο στα έξι τελευταία, στην κορυφή της επίθεσης των κυανολεύκων στο σαββατιάτικο ματς στο ΓΣΠ. Προηγήθηκαν θυμίζουμε αυτά με αντίπαλους τις Πάφος FC, Ομόνοια και Φλόρα (δις).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ