aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ζητούμενο η συνέπεια και η συνέχεια

Άρης: Ζητούμενο η συνέπεια και η συνέχεια

Η παρουσία του Άρη στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, μόλις δύο μακριά από την κορυφή, είναι κάτι που κολακεύει όλους στον σύλλογο αλλά δεν εφησυχάζουν. Άλλωστε είναι μόλις στην αρχή και το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο. Ζητούμενο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι η συνέπεια και η συνέχεια. Μόνο έτσι θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Όσον αφορά στον προσεχή αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο χαρακτηρίζεται δύσκολος από πλευράς Άρη και έτσι αναμένεται. Ο στόχος είναι ο Άρης να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Λιάσος Λουκά, έχοντας και τους διεθνείς Μουσούντα και Γιαγκό στη διάθεσή του, είναι πλέον σε θέση να δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο ματς της Δευτέρας. Διαθέσιμος είναι και ο Μπαμπίκα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Δεν υπολογίζεται ο μόνιμα απών Σλόγκαρ και ο Μονέ-Πακέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ