aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Της πρότειναν τον «αλμυρό» Τσέποβιτς

ΑΕΛ: Της πρότειναν τον «αλμυρό» Τσέποβιτς

«Προξενιό» στον αδελφό του φαίνεται πως έκανε ο Μάρκο Τσέποβιτς της Ομόνοιας. Ο Σέρβος επιθετικός της Ομόνοιας προφανώς ενημέρωσε τον αδελφό του Στέφαν για την ποιότητα του κυπριακού ποδοσφαίρου και τις συνθήκες ζωής στο νησί και σε συνδυασμό με τις παραστάσεις του πατέρα τους Σλάτζιαν (παλιά δόξα του Απόλλωνα) έριξε «δίχτυα» για μετεγγραφή του στην Κύπρο.

Ο 31χρονος επιθετικός δεν είναι η πρώτη φορά που κοιτάζει προς τα μέρη μας, καθώς το 2018 είχε προταθεί στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα οι δύο πλευρές είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας. Αυτή τη φορά η πλευρά του Στέφαν Τσέποβιτς «πλάσαρε» τον πελάτη της στην ΑΕΛ με τον Ντούσαν Κέρκεζ να αξιολογεί θετικά την περίπτωσή του στην προσπάθεια που κάνει για αντικατάσταση του Ράιαν Μαέ.

Το βιογραφικό του Σέρβου φορ μόνο αδιάφορο δεν είναι. Τους τελευταίους μήνες ήταν στη Μάλαγα (13 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ προηγουμένως θήτευσε σε αρκετά πολύ ισχυρά πρωταθλήματα όπως το ιταλικό (Σαμπντόρια), το βεγλικό (Κλαμπ Μπριζ και Κόρτραϊκ), το ισπανικό (Χετάφε) και το σκωτσέζικο (Χετάφε).

Στη θεωρεία όλα καλά, στην πράξη όμως τις δύο πλευρές χωρίς σημαντική οικονομική διαφορά. Ο Στέφαν Τσέποβιτς είχε απολαβές 250.000 ετησίως στη Μάλαγα και πιστεύει πως μπορεί να βρει συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα. Η ΑΕΛ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τόσα λεφτά και έτσι εάν δεν προκύψει διαφοροποίηση των δεδομένων η ομάδα της Λεμεσού θα κοιτάξει προς άλλες κατευθύνσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ