aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥπουργός Υγείας για Ομόνοια: «Δεν αξιολογήθηκε κάτι άλλο»

Υπουργός Υγείας για Ομόνοια: «Δεν αξιολογήθηκε κάτι άλλο»

Τη στρατηγική αποκλιμάκωσης των μέτρων κατά της πανδημίας παρουσιάσε ο Υπουργός Υγείας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, μετά και τις τελευταίες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μεταξύ άλλων, ερωτήθηκε για το αίτημα της Ομόνοιας να επιτραπεί η παρουσία κόσμου σε ποσοστό 15% της χωρητικότητας του ΓΣΠ στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στο οποίο θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος.

«Δεν υπάρχει απάντηση. Προς το παρόν η απόφαση είναι μόνο για τον τελικό του κυπέλλου. Δεν έχει αξιολογηθεί κάτι άλλο. Προς το παρόν η απόφαση στο διάταγμα ήταν για σκοπούς ψυχολογίας και ο τελικός κυπέλλου να διεξαχθεί με κόσμο», ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Ιωάννου. Οι πράσινοι με επιστολή τους προς την ΚΟΠ και το υπουργείο Υγείας ζήτησαν ίση μεταχείριση αξιώνοντας να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στο ίδιο ποσοστό που έχει επιτραπεί για τον τελικό Κυπέλλου της 15ης Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ