aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟλυμπιακός: «Όλα τα κομματικά ανθρωπάκια είναι ανεπιθύμητα για ομιλίες»

Ολυμπιακός: «Όλα τα κομματικά ανθρωπάκια είναι ανεπιθύμητα για ομιλίες»

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931, με την οποία αναφέρεται στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Αναλυτικά:

“Αδερφέ Ολυμπιακέ,

Φέτος αρχίζει μια νέα προσπάθεια για ένα καθαρό Ολυμπιακό μακριά από τα λάθη των προηγούμενων ετών.

Στην συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Αντρέα Αριστοδήμου λέχθηκαν αρκετά. Εμείς με την σειρά μας δείχνουμε έμπρακτα την στήριξη μας προς το πρόσωπο του νέου πρόεδρου και την προσπάθεια που θα κάνει για το καλύτερο της ομάδας.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να βοηθήσει και να στηρίξει αυτή την νέα προσπάθεια, αρχικά με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Εμείς ως Παν.Συ.Φι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την ομάδας μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα σε όλα τα γήπεδα. Μπορεί να μην είμαστε πολλοί αλλά είμαστε περήφανοι!

Επίσης για να αρχίζουμε σιγά σιγά να καθαρίζουμε από ανθρώπους που κάνουν μόνο ζημία σε αυτό το σωματείο, όλα τα κομματικά ανθρωπάκια είναι ανεπιθύμητα για ομιλίες και οτιδήποτε άλλο εντός του σωματείου μας. Κύριοι το συμφέρον σας μακριά από εμάς, φέτος θα μας βρείτε απέναντι σας!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤAI ΑΛΛΙΩΣ – 85 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ Α΄ΑΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ – ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
SINCE 1931”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ