aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΒασιλείου: «Χωρίς βελτίωση, θα είμαστε στάσιμοι»

Βασιλείου: «Χωρίς βελτίωση, θα είμαστε στάσιμοι»

Ο Γιώργος Βασιλείου παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Κύπρου με τη Νορβηγία (0-2).

«Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου. Ήμασταν κακοί στο 1ο ημίχρονο, λίγο καλύτεροι στο 2ο όμως συνολικά αν δεις συνολικά το παιχνίδι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι με την εμφάνιση που έχουμε κάνει. Είναι το πρώτο παιχνίδι, υπάρχουν και άλλα. Πρέπει να βελτιωθούμε εμείς και μετά να δούμε τους αντιπάλους. Αυτή είναι η γνώμη μου. Να βελτιωθούμε ομαδικά και ατομικά για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Χωρίς βελτίωση, σίγουρα θα είμαστε στάσιμοι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Νομίζω θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θα είναι στο ΓΣΠ με τη βοήθεια του κόσμου μας. Να έρθουν κοντά να μας συμπαρασταθούν. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει μια φουρνιά με πολλούς νεαρούς. Θέλουν λίγη πίστωση χρόνου και εμπειρίες για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Χωρίς αποτελέσματα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρέπει να βλέπουμε το σπίτι μας και να βελτιωθούμε όπως είπα και πριν, για να φέρουμε την Κύπρο όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ