aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚορωνοϊός/Κυπριακές ομάδες: Με τον Πάντιτς, τρίτωσε το κακό από τη Σερβία

Κορωνοϊός/Κυπριακές ομάδες: Με τον Πάντιτς, τρίτωσε το κακό από τη Σερβία

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής προερχόμενος από τη Σερβία, ο τρίτος στη σειρά, βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό. Πρόκειται για τον Αλεξάντερ Πάντιτς, που ήλθε την Παρασκευή στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας. Ο Πάντιτς είναι ο τρίτος αφού προηγήθηκαν οι Ντέντις του Απόλλωνα και Σάβιτς του ΑΠΟΕΛ, γεγονός που καταδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει στη Σερβία.

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο ποδοσφαιριστής που εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Αλεξάντερ Πάντιτς. «Όντως βρέθηκε ποδοσφαιριστής που ήλθε για λογαριασμό της ομάδας θετικός σε κορωνοϊό. Είναι ο Αλεξάντερ Πάντιτς, που ήλθε στην Κύπρο την Παρασκευή», ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου. «Βρίσκεται ήδη σε περιορισμό, κάτι που θα κάνει για δύο εβδομάδες όπως προνοείται, ακολουθώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο», πρόσθεσε.

Στη Δόξα βρίσκονται σε αναμονή της καθόδου των Κόστα και Φιρμίνο. Ο τελευταίος θα πάρει τη θέση του Ζορζίνιο με τον οποίο η Δόξα έλυσε τη συνεργασία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ