aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μαδρίτη θέτει υποψηφιότητα

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μαδρίτη θέτει υποψηφιότητα

Σε πρόσφατο δημοσίευμά της η «Bild» υποστήριξε πως πρόθεση των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ είναι να ανακοινώνουν στις 17 Ιουνίου πως θα γίνει φάιναλ 8 στη Λισσαβώνα για την ανάδειξη του τελικού νικητή του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους Ισπανούς να πιστεύουν από την πλευρά τους πως μπορούν εκείνοι να πείσουν τη διοργανώτρια αρχή να φιλοξενήσουν τον τελικό.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του δημάρχου της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Μαρτίνες – Αλμέιδα, η ισπανική πρωτεύουσα έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις για να φιλοξενήσει τον τελικό σε κάποιο γήπεδο (Μπερναμπέου ή Γουάντα Μετροπολιτάνο), ένα χρόνο μετά το Λίβερπουλ – Τότεναμ στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Θα ήταν υπέροχο νέο για την πόλη της Μαδρίτης και ξέρω πως έχουν γίνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι πολύ σημαντικό να αναλάβουμε ένα διεθνές γεγονός όπως ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς θα έδειχνε την ικανότητα τής Μαδρίτης να ανατρέψει το κλίμα εν μέσω μίας δραματικής κατάστασης, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα στέλναμε ένα μήνυμα στον κόσμο πως δεν παραδοθήκαμε ποτέ και είμαστε πίσω. Εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου θέλω να πω ότι υποστηρίζω απόλυτα τη διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη. Έχουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και έχουμε την υποδομή και τις υπηρεσίες για να καλωσορίσουμε το γεγονός», δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό «13tv».

Σημειώνεται πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Μαδρίτη έκανε βήματα μπροστά για να σώσει ένα τουρνουά, αφού το 2018 το «Μπερναμπέου» φιλοξένησε τον δεύτερο τελικό του «Λιμπερταδόρες» μεταξύ της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ