aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑO Νταμπίζας ρίχνει τα δίκτυα του για μεγάλα… ψάρια

O Νταμπίζας ρίχνει τα δίκτυα του για μεγάλα… ψάρια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σίγουρο δεν θεωρείται τίποτα, αλλά με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα, η Ομόνοια θα κάνει άλλες δύο προσθήκες στο ρόστερ της και αν βρεθεί μία ξεχωριστή περίπτωση για τη λίστα Β, θα γίνει και τρίτη μετεγγραφή. Σε περίπτωση, όμως, αποχώρησης ή πώλησης κάποιου παίκτη από το υφιστάμενο δυναμικό το κενό θα καλυφθεί με μετεγγραφή.

Μπορεί ο κόσμος να ανυπομονεί για τις ανακοινώσεις νέων αποκτημάτων, όμως ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού των πρασίνων δεν δείχνει να ανησυχεί, ενώ φρόντισε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου να καθησυχάσει τους πάντες λέγοντας πως «θα έχουμε την ομάδα όπως πρέπει, στο κατάλληλο χρονικό σημείο».

Ο Ελλαδίτης παλαίμαχος άσος παρουσιάζεται διατεθειμένος να κάνει υπομονή μέχρι το φινάλε της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, με την ελπίδα ότι θα προκύψουν αξιόλογες περιπτώσεις παικτών που αρχικά ήταν «απλησίαστοι» οικονομικά αλλά έμειναν χωρίς ομάδα για διάφορους λόγους και θα είναι σε προσιτές -για τα δεδομένα του συλλόγου- τιμές εκείνη την περίοδο.

Ο Αύγουστος, με λίγα λόγια, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμος μήνας σε ό,τι αφορά στα θέματα προγραμματισμού της Ομόνοιας, με τον Νίκο Νταμπίζα να καλείται να κάνει τις καλύτερες επιλογές παικτών που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα και όχι απλώς να συμπληρώσουν το ρόστερ. Υπάρχουν ορισμένοι μετεγγραφικοί στόχοι στο μυαλό του, όμως θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή να ρίξει τα δίχτυα του για να πιάσει μεγάλα… ψάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ