aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Τα δελτία υγείας, οι αμφίβολοι και ο σίγουρος απών

Νέα Σαλαμίνα: Τα δελτία υγείας, οι αμφίβολοι και ο σίγουρος απών

Αύριο αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο υγείας των χειμερινών αποκτημάτων της Νέας Σαλαμίνας, Ράιαν Τέλφερ (φωτό), Νταβίδ Ροδρίγκεθ και Ρολάντας Μπαραβίκας. Έτσι, θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τη Δόξα στο «Αμμόχωστος».

Περισσότερες πιθανότητες για ντεμπούτο έχει ο Ισπανός σέντερ μπακ, Ροδρίγκεθ, αφού ο Τζόρντι Σέσαρ παραμένει νοκ άουτ και ο Κύπρος Χριστοφόρου κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα, όμως, βάζει και ο ακραίος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τέλφερ, καθώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή και του Τζέι Σίμπσον. Εντούτοις, ο αντικαταστάτης του Άγγλου εξτρέμ στο προψεσινό ματς με τον ΑΠΟΕΛ (1-2), Θεοδόσης Σιαθάς, τα πήγε καλά, σκόραρε και έχει τις πιθανότητές του να αγωνιστεί.

Μεσολαβούν ωστόσο εφτά ημέρες έως το ματς με τη Δόξα και ο Πουρσαϊτίδης θα αποφασίσει αναλόγως των προπονήσεων και των δεδομένων που θα έχει μπροστά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ