aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Γιούτρις και τέλος

Δόξα: Γιούτρις και τέλος

Νωρίς-νωρίς κλείνει τις τέσσερις κινήσεις της η Δόξα για τη χειμερινή περίοδο μετεγγραφών. Έτσι, μετά την απόκτηση του Ζορζίνιο και την επιστροφή των Ανρί Ενινφούλ και Νελσίνιο, οι πράσινοι ετοιμάζονται να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Μλάντεν Γιούτριτς.

Πρόκειται για Βόσνιο σέντερ μπακ, 23 ετών, ο οποίος αγωνίζεται τον τελευταίο χρόνο στην Έχιμε. Με την ιαπωνική ομάδα Β’ Κατηγορίας είχε 13 συμμετοχές και ένα γκολ.

Προτού ταξιδέψει για τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, αγωνιζόταν στην Αυστρία, άλλωστε έχει αυστριακό διαβατήριο. Πρώτα ήταν στην ακαδημία της Πίνσγκαου Ζααλφέλντεν, έπειτα πήρε μετεγγραφή στη Ζέεκιρχεν 1945 (71 συμμετοχές / 7 γκολ), αργότερα στην Γκρέντιγκ (26/2) και τέλος, στην Καπφενμπέργκερ (32/1).

Σε περίπτωση που οι επαφές των δύο πλευρών ολοκληρωθούν θετικά και σύντομα, το θέμα για τη Δόξα είναι πότε θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν οι νεοαποκτηθέντες. Αν αποδειχτεί ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τον Ιανουάριο θα δώσουν λύσεις στον Έντουαρντ Ερανοσιάν, ο οποίος θα έχει νέα «όπλα» στη διάθεσή του.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της, τουλάχιστον για την ώρα. Γι’ αυτό και επείγει η νίκη στο μεθαυριανό ντέρμπι της ουράς με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί στο Δασάκι. Αποστολή που αν στεφθεί με επιτυχία θα δώσει ψυχολογική και βαθμολογική ένεση, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Για την αναμέτρηση με τους μπλε, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Μαρτίνος Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ