aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόβλημα με Χριστοφή, περνά από εξετάσεις

Ομόνοια: Πρόβλημα με Χριστοφή, περνά από εξετάσεις

Απρόοπτο πρόβλημα με τον Δημήτρη Χριστοφή στην Ομόνοια. Ο Κύπριος διεθνής εξτρέμ έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής απέναντι στην ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» (19:00), λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αντίθετα, ο Μίκου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός δεν υπολογίζει επίσης της υπηρεσίες των Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Τζιωνής, Xαραλάμπους, Νικολάου, Παναγιώτου και Λοΐζου.

Οι παίκτες που θα έχει μαζί του ο Χένιγνκ Μπερκ είναι οι ακόλουθοι: Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Ζοέλ Περέιρα, Κριστιάν Μανρίκε, Μίχαελ Λούφτνερ, Μίκου Φεντόρ, Βίτορ Γκόμες, Έρικ Μποτεάκ, Τόμας Χούμποτσαν, Γιόρντι Γκόμεθ, Γιαν Λέτσιακς, Χεν Έζρα, Μίκαελ Ορτέγα, Άνταμ Λανγκ, Ματ Νταρμπισάιαρ, Χάρης Μαυρίας, Ιωάννης Κούσουλος, Φάνος Κατελάρης, Τιάγκο Φερέιρα και Ανδρόνικος Κακουλλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ