aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤο «χαστούκι» να γίνει μάθημα

Το «χαστούκι» να γίνει μάθημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχει χρόνος για… κλάματα στον Άρη. Η ομάδα έκανε μια ακόμα προβληματική εμφάνιση στο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ και δέχθηκε ηχηρό χαστούκι, το οποίο θα πρέπει να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο καλούνται να συνέλθουν άμεσα και να αντιληφθούν τις δυσκολίες που τους περιμένουν σε κάθε ματς. Η βαριά ήττα μπορεί να ξεχαστεί εύκολα, αν υπάρξει άμεση αντίδραση.

Ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους μίλησε ήδη με τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλο, ξεκαθαρίζοντάς του πως έχει το ελεύθερο να προχωρήσει όπως αυτός θέλει για το καλύτερο της ομάδας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει και τη συμπαράσταση του Βάσου Μελαναρκίτη, ο οποίος θα αναλάβει βοηθός του. Ο Χριστόπουλος καλείται να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και να βρει τις λύσεις στον καταρτισμό μιας δυνατής ενδεκάδας, ενόψει των πολύ δύσκολων και κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν. Την Κυριακή η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, την Τετάρτη τον Εθνικό (εντός) και τη μεθεπόμενη Κυριακή την Πάφος FC (εκτός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ