aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Η διοίκηση προετοιμάζει από τώρα το έδαφος

Ανόρθωση: Η διοίκηση προετοιμάζει από τώρα το έδαφος

Τι κι αν απομένουν 12 μέρες μέχρι και το παιχνίδι με την Ομόνοια; Η διοίκηση της Ανόρθωσης βάλθηκε από πολύ νωρίς να βάλει σε ρυθμούς ντέρμπι τους οπαδούς της και να τους δώσει από τώρα έναν παραπάνω λόγο να ανυπομονούν. Στόχος; Να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αν είναι δυνατό να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης: Χαμπουλάς: «Ότι ζητήσει ο Κετσπάγια θα το πάρει»

Η πολύ καλή πορεία της ομάδας σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα, αλλά και την πίστη που υπάρχει στον κόσμο, έχουν εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Είναι ξεκάθαρο ότι, η διοίκηση θέλει να δώσει κι άλλα κίνητρα στον κόσμο. Θέλει μαζική και δυναμική στήριξη. Αν και νωρίς μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, εντούτοις προετοιμάζει από τώρα το έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Έργα στα «σκαριά» και θ’ αλλάξουν την όψη του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Φάνηκε και από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ., στην οποία τονιζόταν πως «είναι καθήκον όλων μας και οφείλουμε να έχουμε ακόμα πιο έντονη και δυναμική παρουσία στο γήπεδό μας», με στόχο όπως ανέφερε, ο κόσμος να «δώσει την απαιτούμενη ώθηση και ψυχολογία, ώστε μαζί να πετύχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ