aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΣφραγίζουν απόψε την πρόκριση ΑΕΛ και ΑΕΚ

Σφραγίζουν απόψε την πρόκριση ΑΕΛ και ΑΕΚ

ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας αναμένεται να σφραγίσουν απόψε την πρόκριση τους στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Στις 17:00 η ΑΕΛ υποδέχεται στο Τσίρειο την St Joseph’s από το Γιβραλτάρ την οποία είχε νικήσει με 4-0 στον πρώτο αγώνα.

Αργά το βράδυ, στις 23:00, η ΑΕΚ παίζει στο Στάδιο Algarve της Πορτογαλίας με τη Λίνκολν, επίσης από το Γιβραλτάρ την οποία είχε νικήσει με 5-0 στον πρώτο αγώνα. Βάσει της δυναμικότητας των ομάδων και των αποτελεσμάτων στους πρώτους αγώνες, οι αποψινοί επαναληπτικοί για τις δύο ομάδες μας αναμένεται να είναι τυπικής διαδικασίας, όμως, ο κάθε διεθνής αγώνας έχει τη δική του σημασία και ο στόχος για νικηφόρο αποτέλεσμα, παραμένει. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Σύμφωνα με την κλήρωση για το 2ο προκριματικό γύρο, η ΑΕΛ, όταν εξασφαλίσει την πρόκριση από την St Joseph’s θα αγωνιστεί με την FC Progres Λουξεμβούργου και η ΑΕΚ με τη νικήτρια του ζευγαριού Κορκ Σιτι Β. Ιρλανδίας – Λεβάντια Ταλίν Εσθονίας. Στον πρώτο αγώνα στην Εσθονία η Κορκ νίκησε με 2-0. Οι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρο του Europa League θα γίνουν στις 13 και 20 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ