aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ; Πανέτοιμη! (80 pics)

ΑΕΚ; Πανέτοιμη! (80 pics)

Από φιλική νίκη σε… φιλική νίκη η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας νίκησε και στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας της, αυτή τη φορά με 4-0, και δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του πρώτου αγώνα στις 30 Ιουνίου για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι κιτρινοπράσινοι για άλλο ένας ματς δεν δέχθηκαν γκολ (2-0, 1-0, 4-0 τα άλλα σκορ τους) και με επιθετικό πλουραλισμό συνέτριψαν την Μπάλζαν από τη Μάλτα. Το σκορ άνοιξε στο 6′ ο Τέτε, ο οποίος πίεσε ψηλά και έκλεψε, άλλαξε με τον Κωνσταντίνου και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 16′ ήταν σειρά του Άλβες με κοντινό πλασέ να σημειώσει το 2-0, ενώ το 3-0 σημείωσε ο Τομάς στο 60′. Το τελικό 4-0, για την ΑΕΚ, πέτυχε ο Χαραλάμπους στο 80′ με κοντινό γυριστό πλασέ.

Επόμενο τεστ για τους Λαρνακείς, την Παρασκευή (19:00/ΓΣΖ), απέναντι στην Ομόνοια σε ένα παιχνίδι που παίρνει -και για τις δύο ομάδες- τον χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Πάντως, η τεχνική ηγεσία ανακάτεψε για τα καλά την τράπουλα, όμως πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα του πρώτου αγώνα κόντρα στη Φολγκόρε από το Σαν Μαρίνο.

Live…

1′ Έναρξη της αναμέτρησης.

2′ Μπαλιά του Εγγλέζου, κεφαλιά του Άλβες, η μπάλα ψηλά έξω.

6′ ΓΚΟΛ! 1-Ο για την ΑΕΚ. Ο Τέτε πίεσε ψηλά και έκλεψε, άλλαξε με τον Κωνσταντίνου και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

10′ Ωραία κάθετη πάσα του Χαραλαμπίδη για τον Λαμπάν, που βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σώζει με τα πόδια.

13′ Νέα εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα των Μαλτέζων σε κεφαλιά του Χαραλάμπους μετά από κόρνερ.

13′ Κόρνερ από τον Λαμπάν, κεφαλιά του Χαραλάμπους, εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.

16′ ΓΚΟΛ! 2-0 για την ΑΕΚ με σκόρερ τον Άλβες. O Xαραλαμπίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βραζιλιάνος κατέβασε ωραία με το στήθος και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0.

33′ Ο Σαϊθάρ πέφτει στην γωνία και κάνει την επέμβαση σε συρτό δυνατό σουτ των Μαλτέζων.

41′ Διαγώνιο σουτ του Εγγλέζου η μπάλα λίγο έξω. Στο ίδιο λεπτό μπαλιά του Τέτε, κεφαλιά του Λαμπάν πέρασε έξω.

45′ Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Κωνσταντίνου και ωραίος συνδυασμός με τον Άλβες, το πλασέ του νεαρού πέρασε ελάχιστα έξω.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

47′ Μπαλιά του Τρισκόφσκι, πλασέ του Τομάς, απόκρουση του τερματοφύλακα των Μαλτέζων.

60′ ΓΚΟΛ! 3-0 για την ΑΕΚ με τον Tομάς να χρίζεται σκόρερ, στην επαναφορά μετά από απόκρουση του Μαλτέζου τερματοφύλακα σε σουτ του Άνθιμου.

64′ Απευθείας φάουλ του Τρισκόφσκι, η μπάλα μόλις έξω.

80′ ΓΚΟΛ! 4-0 για την ΑΕΚ με τον Χαραλάμπους να σκοράρει με κοντινό γυριστό πλασέ μετά από κόρνερ του Τομάς και κεφαλιά του Τρισκόφσκι.

90′ Τέλος του αγώνα.

ΑΕΚ: Σαϊθάρ (60′ Μιχαήλ), Ορτίθ, Μοϊσόφ (46′ Κακουλλής/75′ Μουρίγιο), Χαραλάμπους, Μιντίκκης, Λαμπάν (46′ Τρισκόφσκι), Κωνσταντίνου, Εγγλέζου (46′ Καταλά), Τέτε, Χαραλαμπίδης, Άλβες (46′ Ανθίμου).

Balzan FC: Janjiusevic, Micallef, Nawevski, Grima, Bezzina, Brincat, Effiong, Anderson, Serrano, Olivera, Kaljevic.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ