aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈχασε το... λεωφορείο ο «Βίνι»!

Έχασε το… λεωφορείο ο «Βίνι»!

Ο Βινίσιους Φράνκο Ολιβέιρα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, κάτι που του επέτρεψε να ανεβάσει κατακόρυφα ρυθμό στις προπονήσεις. Ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος για να προλάβει το… λεωφορείο που θα μεταφέρει την αποστολή του ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΛ αύριο στο Τσίρειο (18:00).

Λογικά, έπειτα από δύο μήνες και κάτι, θα είναι στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ την ερχόμενη Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στη… σκακιέρα του Δανού τεχνικού ένας εκ των Βάτερμαν ή Πάρντο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην καρδιά της άμυνας ο Ιωάννου θα έχει παρτενέρ του είτε τον Αστίθ είτε τον Γιαμπερέ. Στα άκρα της οπισθοφυλακής θα είναι οι Μιλάνοφ (δεξιά), Λάγο (αριστερά) και στον άξονα ο Μοράις κι ένας εκ των Κάνιας, Αρτυματά.

Στις πτέρυγες του κέντρου θα είναι οι Γιαννιώτας και Βάντερ, εκτός κι αν προτιμηθεί ο Μπαράλ στη θέση του Βραζιλιάνου εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σωτηρίου και σε περίπτωση που δεν προτιμηθεί ο Μπερτόλιο ως επιτελικός μέσος, τότε ο Ντε Καμάργκο θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κύπριου στράικερ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Τόμας Κρίστιανσεν ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λεμεσό και αποτελείται από τους Πάρντο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Αστίθ, Γιαμπερέ, Μοράις, Κάνιας, Βάντερ, Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Άδωνη, Αρτυματά, Γιαννιώτα, Παπαφώτης και Σωτηρίου.

Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο έκαναν στη σημερινή προπόνηση οι Μερκής, Εφραίμ και Αλωνεύτης. Οι δυο τελευταίοι ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Εμπεσίλιο και ολοκλήρωσε με ατομικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ