aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔίνει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία

Δίνει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία

Δεν έχει άλλη επιλογή ο Ρόνι Λέβι, όσο υπάρχει οικονομική δυσχέρεια στην Ανόρθωση, από το να συνεχίσει να επενδύει στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, με τα καλά και τα κακά τους.

Στον Ισραηλινό τεχνικό, ο Χρήστος Πουλλαΐδης είχε υποσχεθεί την ποιοτική μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, όταν προσπαθούσε να πάρει την υπογραφή του. Σήμερα, όλα είναι ρευστά. Γι’ αυτό και ο προπονητής δουλεύει εντατικά με το υφιστάμενο ρόστερ ώστε να καταστήσει πιο αποτελεσματική την ομάδα στο κυνήγι των βαθμών.

Ο Λέβι είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας (θυμηθείτε την αλλαγή του Καρλίτος στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ και τον αποκλεισμό του Σάντος από την αποστολή του αγώνα με το Άρη). Σε αγωνιστικά θέματα όμως δίνει και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία.

Υπό κανονικές συνθήκες, χοντρά λάθη στην άμυνα και κάτω από τα δοκάρια, όπως αυτά που είδε από τον καιρό που ανέλαβε, θα αποτελούσαν σοβαρό λόγο να στείλει παίκτες στον πάγκο χωρίς δισταγμό.

Με το μικρό ρόστερ που έχει όμως η «Κυρία» και για παν ενδεχόμενο, ο προπονητής επέλεξε να στηρίξει ακόμα και παίκτες που μέχρι πρότινος θεωρούνταν ως υποψήφιοι για αποχώρηση. Όπως ο Ρίος και ο Αγιλάρ, οι οποίοι έπαιξαν ως βασικοί στα τρία και δύο τελευταία παιχνίδια αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ