aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈνας είναι ο στόχος της Ομόνοιας

Ένας είναι ο στόχος της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η εμφάνιση που πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική η Ομόνοια απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Αναγέννηση Δερύνειας ήταν η ιδανική, όπως και το αποτέλεσμα. Κάτι ανάλογο θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα το «τριφύλλι» κόντρα στη Δόξα, με στόχο και πάλι την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ομάδα του Τζον Κάρβερ θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του Μακάρειου Σταδίου με τον τίτλο του φαβορί και θα επιδιώξει να τον επιβεβαιώσει με την παρουσία της στο γήπεδο. Ωστόσο, επειδή σε τέτοια παιχνίδια και μάλιστα εκτός έδρας η Ομόνοια την «έπαθε», ξέρει πως για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως θα πρέπει να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλό της, η οποία στον παιχνίδι του πρώτου γύρου κατάφερε να της κόψει βαθμούς.

Οι πρωτευουσιάνοι δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται το ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος, αφού ο κίνδυνος να μεγαλώσουν οι αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται είναι ορατός. Η επίτευξη ενός γρήγορου γκολ πιθανόν να είναι και το κλειδί του αγώνα, καθώς θα διώξει την πίεση και το άγχος από τα πόδια των παικτών και θα τους βοηθήσει να φέρουν το ματς στα δικά τους μέτρα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Τζον Κάρβερ δεν αναμένεται να εκπλήξει με τις αρχικές του επιλογές. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά στον παίκτη που θα αγωνιστεί δίπλα στον Βύντρα. Ο Όρσουλιτς ξεπέρασε το πρόβλημά του, όμως, αν δεν είναι 100% έτοιμος, τότε τη θέση του θα πάρει ή ο Καρλίτος ή ο Φλορέσκου και στη θέση του Ρουμάνου μέσου να παίξει ο Κατελάρης. Εκτός είναι ο Σοϊλέδης, ο οποίος θα παραμείνει εκτός δράσης για ακόμη τρεις εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ