aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΥλοποιεί τα «θέλω» του Ντόντσιτς

Υλοποιεί τα «θέλω» του Ντόντσιτς

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Κίκης Φιλίππου και οι συνεργάτες του στρώθηκαν νωρίς φέτος στη δουλειά, με στόχο να «χτίσουν» μια δυνατή ομάδα ώστε να μην μπλεχθεί και πάλι σε περιπέτειες όπως έγινε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική οι παράγοντες του Εθνικού ήταν στην… πρίζα και κάτι τέτοιο δεν θέλουν να ζήσουν στη νέα περίοδο.

Στόχος τους είναι όπως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να συμπληρωθεί το ρόστερ. Όπως έγινε γνωστό, μετά τον Ιάκομπ έγινε πρόταση και στους Σότα και Ελγκούγια Γκριγκαλασβίλι για ανανέωση του συμβολαίου τους και αναμένουν την απάντησή τους.

Μέχρι στιγμής ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Πινσέλι και Χατζηβασίλη, γεγονός που έφερε μεγάλη ικανοποίηση στο Δασάκι αφού πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν αρκετά στον Εθνικό. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς έδωσε στη διοίκηση λίστα με τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ που επιθυμεί την παραμονή τους και γίνονται ενέργειες προς σ’ αυτή την κατεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ