aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΛίγο βαρύ το 3-0 για την Καρμιώτισσα

Λίγο βαρύ το 3-0 για την Καρμιώτισσα

H Καρμιώτισσα πάλεψε, μέχρι εκεί που είχε δυνάμεις. Δέχθηκε το πρώτο γκολ από την ΑΕΚ στο 15’ και μέχρι το 67’ ήταν μέσα στο παιχνίδι, όμως φάνηκε πως δεν είχε τις αντοχές και την ποιότητα για να αντέξει μέχρι το τέλος.

Το τελικό 3-0, ίσως και να της πέφτει λίγο βαρύ, όμως σημασία, έχει πως μάζεψε εμπειρίες και η ήττα, ήταν από εκείνες, που χαρακτηρίζονται ότι ήταν και μέσα στο πρόγραμμα. Ο στόχος της ομάδας των Πολεμιδιών, είναι να βλέπει στα μάτια όλους τους αντιπάλους της, όμως υπάρχουν παιχνίδια, που έχει τη δυνατότητα να πάρει βαθμούς και σε άλλα να αποκτήσει εμπειρίες για να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ ήταν υπέρτερη, όμως στο διάστημα που το σκορ ήταν κολλημένο στο 1-0, η ομάδα του Λιάσου Λουκά, είχε δυο – τρεις καλές ευκαιρίες για να φθάσει στο γκολ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Καρμιώτισσας στην Α’ κατηγορία και μπροστά της έχει αρκετό δρόμο και ευκαιρίες για να μαζέψει ή να «κλέψει» βαθμούς και να δώσει άλλη διάσταση στην παρουσία της στους μεγάλους.

Το θετικό είναι πως στο προχθεσινό παιχνίδι, πήραν περισσότερο χρόνο οι Αρότσα και Όρντος, δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλά. Το ματς του Σαββάτου ανήκει στο παρελθόν και πλέον ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο, αυτό της ΑΕΛ. Η Καρμιώτισσα θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας γα το παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ