aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣτο κόλπο για τον Ανδρέα Κίττο

Στο κόλπο για τον Ανδρέα Κίττο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά την ΑΕΛ και το Παραλίμνι, στο κόλπο για την απόκτηση του Ανδρέα Κίττου μπήκε και η Νέα Σαλαμίνα. Ο Κύπριος κίπερ βλέπει με θετικό φακό την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό των ερυθρολεύκων, καθώς υπάρχει καλή προοπτική.

Μαζί με τον Νεόφυτο Μιχαήλ μπορούν να συνθέσουν ένα καλό δίδυμο τερματοφυλάκων, με τον οποίον θα υπάρχει συναγωνισμός για το αρχικό σχήμα. Ο Μάκης Παπαϊωάννου προχώρησε τις επαφές μαζί του για τους εξής λόγους: πιστεύει στην αξία του, έχει λογικές οικονομικές απαιτήσεις και αν αποκτηθεί, θα απελευθερωθεί θέση ξένου ή κοινοτικού.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρότασή τους στον Κίττο και περιμένουν την απάντησή του, αναγνωρίζοντας φυσικά πως από τη στιγμή που υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, δεν είναι εύκολο να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Άλλωστε, προσφάτως έφτασαν κοντά στην εξασφάλιση υπογραφής μετεγγραφικού στόχου, ο οποίος άλλαξε γνώμη την υστάτη.

Τα βρήκαν σε όλα με τον αμυντικό Ανδρέα Καρώ, αλλά δεν κατέληξε στις τάξεις τους, αφού ο Απόλλων ήρθε… από την εξωτερική και τον έκανε δικό του. Το γεγονός προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας, η οποία όμως γύρισε σελίδα και συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ