aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Σμόλινγκ

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός ο Σμόλινγκ

Λίγο πριν από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κρις Σμόλινγκ ενημέρωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να φορέσει φανέλα βασικού καθώς ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν δίστασε να τον επιπλήξει τόσο μεταξύ τους όσο και δημόσια, κατηγορώντας τον για «έλλειψη γενναιότητας» και διαμηνύοντας στους υπόλοιπους παίκτες πως δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιου είδους καταστάσεις.

Όπως αποφάνθηκε όμως χθες το ιατρικό τιμ, ο Άγγλος αμυντικός έχει σπάσει σε δύο (!) μέρη ένα δάχτυλο του ποδιού του, τραυματισμός που θα τον αφήσει περίπου 4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αυτό σημαίνει πως ο Μουρίνιο θα πρέπει (εκτός από το να απολογηθεί στον παίκτη) να βρει άλλη λύση στην άμυνα για τα κρίσιμα ματς πρωταθλήματος με Άρσεναλ, Έβερτον, Τότεναμ αλλά και για την αναμέτρηση του κυπέλλου με την Γουέστ Χαμ.

Να θυμίσουμε πως πριν τον αγώνα με την Τσέλσι, ο 53χρονος προπονητής είχε ζητήσει από τον Σμόλινγκ να κάνει δύο ενέσεις προκειμένου να συμμετάσχει, όπως και έγινε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ