aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΜε Γιαννακόπουλο στην «πρώτη» Πεδουλάκη

Με Γιαννακόπουλο στην «πρώτη» Πεδουλάκη

Στο ΟΑΚΑ ανηφόρισε για δύο λόγους, την Πέμπτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Αργύρη Πεδουλάκη και το τεχνικό του επιτελείο (θα έχει μαζί του τους Νίκο Παππά, Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, Κώστα Τσαρτσαρή και πιθανώς αργότερα να ενταχθεί ο Γιώργος Βόβορας). Άλλωστε, ο Άρτζι αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη του Εξάστερου, θεωρώντας πως μαζί του οι πράσινοι μπορούν να επανέλθουν στην κορυφή της Ελλάδας, όπως είχε συμβεί στην πρώτη θητεία του Έλληνα κόουτς.

Από ‘κει και πέρα, όμως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και στους παίκτες, σε μια κίνηση ενότητας, όπου εξέφρασε τη στήριξή του προς αυτούς. Τους τόνισε χαρακτηριστικά πως ό,τι έγινε στην Ευρωλίγκα, έγινε κι από ‘δω και πέρα υπάρχει μπροστά ο μεγάλος στόχος: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με μειονέκτημα έδρας.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Παππάς επανήλθε κανονικά στις υποχρεώσεις του Εξάστερου. Ο Πεδουλάκης τον υπολογίζει και αναμένεται προσεχώς να επιστρέψει στην δράση. Εκτός ήταν μόνο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ φυσικά παρελθόν από το ρόστερ αποτελούν οι Πάβλοβιτς-Κούζμιτς, που ούτως ή άλλως δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 και δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ