aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΜε Αντρέ Πάους και του χρόνου

Με Αντρέ Πάους και του χρόνου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Αντρέ Πάους θα συνεχίσει στο Παραλίμνι ή θα αποτελέσει παρελθόν; Αυτό είναι το ερώτημα που αιωρείται στην ομάδα εδώ και μέρες, αναζητώντας προφανώς μια απάντηση. Όπως πηγάζει από τα ενδότερα στην Ένωση, έγινε συζητήσεις με τον Ολλανδό προπονητή και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, συνεχίζοντας έτσι την πολύ καλή δουλειά που άρχισε από τη λήξασα σεζόν. Ο Πάους βρίσκεται στη χώρα του για διακοπές και αναμένεται πως με την επιστροφή του θα κληθεί από τη διοίκηση να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον διατηρεί στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μια σεζόν που προβλέπεται πως θα είναι δύσκολη στο Παραλίμνι καθώς το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 12 ομάδων, εκ των οποίων οι δύο θα αποχαιρετήσουν την Α’ Κατηγορία (δεν θα υπάρχει απευθείας διαβάθμιση). Οπότε, απαιτείται η καλύτερη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού ώστε να καταφέρει να ανταπεξέλθει των δυσκολιών ενός δύσκολου… μαραθωνίου. Η ομάδα, ασφαλώς, έχει τις βάσεις από την περασμένη σεζόν και θα προστεθούν τα απαραίτητα κομμάτια ώστε να σχηματιστεί το τελικό παζλ. Δεν βιάζονται οι βυσσινί, έχουν χρόνο μπροστά τους ώστε να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις, αρχίζοντας από το σκέλος του προπονητή, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Αντρέ Πάους, όπως προαναφέραμε.

Επί της παρούσης, επικρατεί μια στασιμότητα στην ομάδα. Αποχώρησαν κάποια μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο και καταβάλλεται προσπάθεια να αντικατασταθούν. Είναι ένα ζήτημα που αναμένεται σύντομα ότι θα ολοκληρωθεί και ακολούθως, θα προχωρήσουν οι ιθύνοντες στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ