aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΈνωση: Ποδοσφαιριστής-φοιτητής-πρότυπο (pics)

Ένωση: Ποδοσφαιριστής-φοιτητής-πρότυπο (pics)

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου παρουσιάζει τους επτά ποδοσφαιριστές της, που βγήκαν από τα «σπλάχνα» της και συνδυάζουν τόσο το σχολείο όσο και το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Όταν τα μικρά παιδιά εντάσσονται στην Ακαδημία, συμβουλεύονται από τους προπονητές τους για την παράλληλη προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουν: «Καλός άνθρωπος, καλός μαθητής και καλός ποδοσφαιριστής». Καθόλου εύκολη προσπάθεια, αφού τόσο το σχολείο όσο και το ποδόσφαιρο, απαιτούν ικανότητα, σκληρή δουλειά και πολύ χρόνο. Στο Παραλίμνι ευτυχήσαμε να δούμε αθλητές μας, όχι μόνο να τα καταφέρνουν αλλά και να πρωτεύουν. Λοΐζος Κοσμάς και Αντώνης Κουμής, παρέλασαν με το λάβαρο του σχολείου τους, γεγονός που αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για ένα μαθητή.

Σήμερα, επτά ποδοσφαιριστές μας συνδυάζουν ποδόσφαιρο με σπουδές, παρά το γεγονός ότι τα Πανεπιστήμια στα οποία φοιτούν, βρίσκονται στην Λευκωσία. Αναφέρουμε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστές μας Γιάννος Αντωνίου και Βασίλης Παπαγεωργίου, έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιστήμη Αθλητισμού αντίστοιχα. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, παρουσιάζουμε τους ποδοσφαιριστές-φοιτητές μας και τη Σχολή που παρακολουθούν και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη φοιτητική τους πορεία…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ