aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Είμαστε νευριασμένοι με τον Πάους»

«Είμαστε νευριασμένοι με τον Πάους»

Ο πρόεδρος της ΕΝΠ στέλνει μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και αναφέρεται κυρίως στο παιχνίδι (28/10) με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (4-1).

Αναλυτικά:

«Παραλάβαμε μια ομάδα όπου κάποιοι φοβόντουσαν να αρθρώσουν και να πουν ότι θα κερδίσεις τους μεγάλους. Όταν κάνεις κάτι για 45 λεπτά, σημαίνει μπορείς να το κάνεις και για 90 λεπτά.  Χθες ήσουν 20 λεπτά μακριά να κερδίσεις την ΑΕΛ, επειδή αν άντεχες μέχρι το 70, θα είχες αρκετές πιθανότητες, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και δικαία κέρδισε. Η ΑΕΛ, η ΑΕΚ, το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων έχουν 5 χρόνια που κάνουν σωστές κινήσεις.

Στο τέλος του αγώνα δέχτηκα παρά πολλά μηνύματα από τους δικούς μας φιλάθλους για τον προπονητή και από τους ΑΕΛίστες που μας έδιναν συγχαρητήρια για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Είναι θέμα άποψης και εκτίμησης.

Θα είμαι και εγώ αυστηρός, δεν είμαι από αυτούς που μασούν τα λόγια τους. Είμαστε νευριασμένοι με τον προπονητή. Μαζί σας.

Κανένας προπονητής δεν φεύγει για ένα ματς, αλλά η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, τα 1-12 γκολς και οι μηδέν βαθμοί (μόνη ομάδα) εκτός έδρας είναι ένα θέμα. Γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι με την οργάνωση, με την κουλτούρα, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι ότι αν δεν κουνήσει το δακτυλάκι του ο Τσόκκος, δεν μαζεύονται ούτε 500 ευρώ, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι που οι άλλοι έχουν 13 υπάλληλους και εμείς 1,5, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι όποιος έχει επωφεληθεί από ΕΝΠ δεν επιστρέφει, γιατί δεν είμαστε νευριασμένοι οτι καμία αλλαγή που δεν έλεγξα 100% δεν έγινε; Αύριο θα πάω προπόνηση και κάποιοι θα κάνουν αστειάκια στο γήπεδο και στην πισίνα, λες και δεν τρέχει τίποτα, πληρώνονται τα λάθη τους, φάγαμε 3 γκολ από κορνερς δικά μας. Είμαστε πολύ δυσκίνητοι στην αλλαγή και ότι δεν αλλάζει πεθαίνει, δεν επιβιώνει.

Το οικονομικό δεν θα είναι τόσο πρόβλημα, βοηθάει ο κόσμος, αλλά οι έξτρα 200.000-300.000 δεν σημαίνουν κάτι, δεν αλλάζουν κάτι.. Δεν θα έχουμε ποτέ μεγαλύτερο budget από τους άλλους, άρα πρέπει να δουλεύουμε πιο γρήγορα και πιο μεθοδικά, με 1,5-2 εκατομμύρια πάλι κάνεις ζημιά.. Όταν έχει προβλήματα η Ανόρθωση των 5 εκατομμυρίων, το ΑΠΟΕΛ των 14-15 εκατομμυρίων, είναι δεδομένο πως θα έχεις και εσύ προβλήματα των 1,2 εκατομμυρίων, με τους 20 νέους παίκτες και είσαι νεοφώτιστος.. Την Αλκή θα την σεβαστούμε, θα μας δυσκολέψει, όπως θα δυσκολέψεις εσύ το ΑΠΟΕΛ, όπως δυσκόλεψε Ανόρθωση, Πάφο και ήταν 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ στο 90′..Της λείπουν οι καλύτεροι της άνθρωποι της ΕΝΠ.. Επειδή έτσι όπως δουλεύει τώρα, το πολύ πολύ να κόψει κανένα πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, μέχρι εκεί… Ο Θεός στα αθλήματα είναι ο ρυθμός, θα ανησυχούσα περισσότερο αν δεν είχαμε τον ρυθμό… Έχει δρόμο πολύ ακόμη και πολλές ανατροπές…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ