aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου…

Άρης: Με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου…

Ο Αρης «σφράγισε» την τέταρτη θέση ενώ ο Μπρόρσον αποχαιρετά την ομάδα

Ο Άρης κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, κερδίζοντας με σκορ 4-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Με αυτή τη νίκη, εξασφάλισε την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, περιμένει πλέον το αποτέλεσμα του τελικού κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφος FC. Αν το κύπελλο κατακτηθεί από την Ομόνοια, ο Άρης θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά την ολοκλήρωση του προχθεσινού αγώνα, ο Σπιλέφσκι δήλωσε ότι η ομάδα του θα πάρει διάλειμμα για διακοπές μετά από μακρά και απαιτητική αγωνιστική περίοδο, με στόχο να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή την επόμενη σεζόν.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται η απουσία του Φρανζ Μπρόρσον από την αποστολή του παιχνιδιού, καθώς ο Σουηδός αμυντικός έχει αποχωρήσει ήδη από την Κύπρο και δεν αναμένεται η ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος του μήνα. Ο Μπρόρσον αγωνίστηκε συνολικά σε 92 αγώνες με τη φανέλα του Άρη τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Εντός της εβδομάδας, πάντως, αναμένονται εξελίξεις που αφορούν το έμψυχο δυναμικό καθώς, ξεκαθαρίζουν αρκετά ανοιχτά κεφάλαια. Στόχος, να ενισχυθεί η προοπτική της ομάδας για την επόμενη σεζόν, με στόχο την επιστροφή στις κατακτήσεις τροπαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ