aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜε τον Γερμανό για τρεις αγώνες

Με τον Γερμανό για τρεις αγώνες

Χωρίς τον προπονητή της Λιάσο Λουκά στον πάγκο, θα παρουσιαστεί η Καρμιώτισσα στα επόμενα τρία παιχνίδια της, τα πρώτα για το 2017. Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τρία παιχνίδια λόγω της καταγγελίας που του έγινε για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την ΑΕΖ.

Την ευθύνη για το κοουτσάρισμα της ομάδας θα έχει ο βοηθός του Χρίστος Γερμανός. Η ομάδα των Πολεμιδιών, που είχε θετική παρουσία στις 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προετοιμάζεται για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΛ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον σύλλογο, δεν υπάρχει καμιά επίσημη πρόταση για τον Μάρκο Αντάμοβιτς. Σε ότι αφορά στην ενίσχυση, η Καρμιώτισσα έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον της για δύο επιθετικούς, τον Ίσμαϊλ Σάσι της ΑΕΖ και τον Αλεχάντρο Μπάρμπαρο του Απόλλωνα.

Η δεύτερη περίπτωση θεωρείται πολύ πιο βατή για την Καρμιώτισσα, όπως δείχνει και η καλοκαιρινή απόκτηση από τον Απόλλωνα με τη μορφή δανεισμού των Γουίλερ και Κονέ. Ο τελευταίος έχει αποχωρήσει, όπως και οι Τσολακίδης, Πόζογλου, Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ