aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΌχι και τόσο αποτυχημένος

Όχι και τόσο αποτυχημένος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Λούκας Φανιέρος και οι διοικητικοί συνεργάτες του έχουν αναφέρει πολλές φορές ότι στόχος ήταν η είσοδος του Ερμή στην πρώτη εξάδα και μία καλή πορεία στο κύπελλο. Κανένας από τους δυο μεγάλους στόχους δεν έχει επιτευχθεί και οι «φτεροπόδαροι» έμειναν εκτός εξάδας και αποκλείστηκαν νωρίς από τον θεσμό του κυπέλλου από τη Δόξα.

Το ερώτημα που προκύπτει, όμως, είναι το εξής: η πορεία του Ερμή είναι τελικά τόσο αποτυχημένη όσο βγαίνει προς τα έξω; Με τη λογική των αριθμών, όχι. Αντίθετα ο Ερμής έχει συγκεντρώσει με την ολοκλήρωση των 31 αγωνιστικών 42 βαθμούς, κάτι που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του μέχρι σήμερα στην παρουσία του στην Α’ Κατηγορία.

Η καλύτερη σεζόν για τους «φτεροπόδαρους» ήταν το 2013-14, όταν σε 31 αγωνιστικές είχαν 56 βαθμούς. Φέτος με 42 βαθμούς πέτυχαν τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή, ακολουθεί η σεζόν 2014-15 με 40 βαθμούς και η περσινή χρονιά με 36.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα επιστρέφει στη δουλειά και σκέφτεται αποκλειστικά την αναμέτρηση με τη Δόξα, την οποία θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Με τα προβλήματα να είναι πάρα πολλά, ο Κάρλος Κορμπεράν ετοιμάζεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ