aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ επιστροφή του Ζοάο Τσίνα

Η επιστροφή του Ζοάο Τσίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ζοάο Τσίνα επιστρέφει στον Ερμή μετά από δύο χρόνια, κατά τα οποία αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα. Ο 35χρονος Πορτογάλος ακραίος μπακ συμφώνησε προφορικά με τον Ερμή και σήμερα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτός και ο Έμερικ ντε Βρίσε θα αποτελέσουν το δίδυμο των αριστερών αμυντικών των «φτεροπόδαρων».

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Παναγιώτου έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση στράικερ, επιτελικού και ακραίου φορ. Για τη θέση του τελευταίου, άργησε να απαντήσει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος προσεγγίστηκε εδώ και ημέρες από τον σύλλογο της Αραδίππου. Έτσι, ο Κύπριος προπονητής, καλού-κακού, προχώρησε στο σχέδιο Β, κάνοντας κρούση σε άλλον εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Ερμής, δίνοντας συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τον Ίμπσον ντε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε από τη Μαρίτιμο, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου της Αραδίππου ισχυρίζεται ότι διατηρεί συμβόλαιο μαζί του για ακόμη έναν χρόνο.

Χθες, τον προκάλεσε να διαψεύσει ότι είναι δεσμευμένος με τους μαυροκόκκινους για την ερχόμενη σεζόν: «Είναι καιρός κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις της Μαρίτιμο όσον αφορά τον Ίμπσον ντε Μέλο. Εμείς προκαλούμε τον ποδοσφαιριστή να βγει δημόσια να διαψεύσει το γεγονός ότι έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μας. Είναι καιρός να βάλουμε ένα τέλος στην αχαριστία. Κύριε Μέλο αν δεν κάνουμε λάθος υποβιβάστηκες με την ομάδα της Πάφου ένα χρόνο προτού έρθεις στον Ερμή, και όμως εμείς σε πιστώσαμε και σου είπαμε ότι θα πας μετεγγραφή. Και έτσι έγινε. Δε ζητάμε κάτι παραπάνω από σεβασμό και ό,τι δικαιούμαστε. Ποδοσφαιριστές για μετεγγραφή φτιάχνουμε κάθε χρόνο δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Δεν ζητάμε σεβασμό, τον απαιτούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ