aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Ψήνει» αλλαγές ο Σακκάς

«Ψήνει» αλλαγές ο Σακκάς

Απαρτία στις προπονήσεις της Αλκής, καθώς ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και οι διεθνείς Πάρντο, Ηλία και Σπόλιαριτς. Ο Κώστας Σακκάς έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για την καλύτερη προετοιμασία και τον καταρτισμό του πλάνου που θα ακολουθήσει η ομάδα του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Πάφος FC, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η «Αθάνατη» θα πάει στο παιχνίδι της Δευτέρας χωρίς οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Αδιαπραγμάτευτος στόχος των κυανέρυθρων είναι η νίκη, η οποία θα επιτρέψει στην ομάδα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτι που θα λειτουργήσει και θετικά στην ψυχολογία όλων στην Αλκή ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ, αναμένονται από τον Κώστα Σακκά ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα με στόχο την καλύτερη βελτίωση στα μετόπισθεν. Παρόλο που και επιθετικά παρουσιάστηκαν μέχρι στιγμής κάποια προβλήματα, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι όπως αγωνίζεται η ομάδα θα έρθουν και τα γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ